Companie

Despre noi

Prodenta SRL este o firmă mixtă, romano-germană, specializată în importul și comercializarea produselor pentru radiologia dentara și medicală. Printre produsele oferite de compania noastra se numără: aparate radiologice dentare 2D și 3D, sisteme digitale și clasice de captare și procesare a imaginii, echipamente de protecție, consumabile pentru radiologia clasică și digitală.

În cei peste 20 ani de activitate am reusit sa ne dovedim corectitudinea, promptitudinea și seriozitatea.

Produsele noastre sunt omologate în România și posedă Autorizația de Securitate Radiologică, emisă de CNCAN.  

Echipă și misiune

Beneficiind de entuziasmul unei echipe tinere și dinamice, în permanentă colaborare cu firmele producatoare, ne-am impus să oferim "calitate germana la preturi romanesti" și cele mai performante produse. Suntem mereu la dispoziția clienților nostri și le acordăm consultanță permanentă în ceea ce privește modul optim de utilizare a sistemelor radiologice. Finețea redării detaliior anatomice împreună cu minimalizarea expunerii la radiații și mai ales exactitatea diagnosticului constituie obiectivul nostru principal.

Misiunea noastra este de-a oferi medicilor dentiști o gamă completă de produse și servicii de imagistică dentară "la cheie", pentru optimizarea și facilitarea activității lor de zi cu zi.

Parteneri