OWANDY RX roentgen intraoral

OWANDY RX roentgen intraoral

Designul si ergonomia sunt interconectate, astfel incat instalatia Owandy RX este agreabila si usor de utilizat. Owandy RX este un dispozitiv avansat care se incadreaza cu usurinta in cabinetul dumneavoastra. Forma ergonomica a tubului cu raze X permite pozitionarea usoara.

Owandy RX este un roentgen intraoral special conceput pentru a rezista la toate tipurile de sarcini. Cu bratul sau reglabil Owandy RX este foarte usor de utilizat, flexibil si robust. Unitatea este montata pe o baza solida care asigura stabilitatea necesara: nu exista miscari neasteptate sau vibratii ale aparatului, mediul de lucru fiind foarte confortabil. In plus, instalatia Owandy RX este echipata cu un compensator al expunerii automate, integrat.

Descriere

Precizie
Roentgenul dentar Owandy RX este echipat cu tehnologie de varf si prin urmare are o reproductibilitate mare a expunerii.
Tubul roentgen cu o pata focala de 0.4 mm garanteaza emisia de raze X, radiatia fiind de foarte mare calitate.
Cronometrul controlat de un microprocesor asigura timpi de expunere exacti, de 0.01 secunde.
Tehnologia VF prevede securitate sporita pentru pacienti si permite o reducere semnificativa a dozei de radiatii X, prin eliminarea radiatiilor secundare nocive. Timpii de expunere si doza de radiatii sunt afisate in mod clar pe ecran.
Instalatia roentgen Owandy RX este compatibila cu toate tipurile de receptori de imagine disponibili pe piata (filme roentgen, senzori digitali, placute fosforice).

Usor de instalat
Owandy RX este foarte usor de instalat, oricare ar fi configuratia cabinetului dumneavoastra. Bratul sau disponibil in trei lungimi (scurt, mediu si lung) ofera o flexibilitate maxima la locul de munca. Baza echipamentului solida este compatibila cu majoritatea uniturilor de pe piata (placa universala). Si nu in ultimul rand, comanda fara fir permite o instalare facila, fara a mai fi nevoie de cabluri.

Specificații tehnice

Voltaj/Frecventa 230V to 50/60 Hz
Curent nominal 4-8 A (230V~)
Puterea in timpul emisiei de radiatii Max 1.2 W
Puterea in standby < 20 W
Rezistenta apartenenta maxima de retea 0.3 for 120V – 0.8 for 200/240V
Siguranta principala 3 A for 210/240V
Cabinet instalare siguranta 16A
Generator curent 8 mA
Valoare voltaj HF 70 kV
Acuratetea valorilor radiologice +/- 5%
Timp maxim de expunere 3s
Dimensiuni timer 355 x 260 x 135mm

Parteneri